28. Nap: Lokean UPG
2022. augusztus 08. írta: Nadalien

28. Nap: Lokean UPG

30 Nap Odaadás Lokiért

mist.jpeg

A Magas-Tátrában kirándulva többször is befedett bennünket a köd. (A kép tőlem)

Kicsit lemaradva bár, de be lesz fejezve a kihívás: közbeszólt egy mini nyaralás és a munka is.

A UPG avagy Unverified Personal Gnosis-t durván Ellenőrizetlen Személyes Gnózisként lehetne fordítani, én ezt jobb szeretem szimplán személyes gnózisként emlegetni. Ezek olyan spirituális elképzelések, melyeket a saját gyakorlatunkban teljesen igaznak tartunk, azonban nem feltétlenül támaszthatók alá valódi forrásokkal, csak saját tapasztalatokkal, megérzésekkel és következtetésekkel.

A Lokival kapcsolatos személyes gnózisaimból akad egy kettő.

Az első és legegyszerűbb Loki asztrológiai elhelyezkedése/asszociációja. A meglátásom szerint Loki a Nyilas-Ikrek tengelyen mozog, ami összeköthető a kaotikus, kalandozó, de egyben ravasz, tudást kedvelő aspektusaival, a tűzhöz és levegőhöz való kapcsolatával, és mitológiailag is megerősíthető a fagyöngyös esettel.

A második már inkább tapasztalat mint teória: Loki kifejezetten kedveli a technológiát. Nekem a legnagyobb sikerem eddig a Galaxy Tarot appal volt, de állítólag más programokkal is szívesen játszik Loki, legyen szó kommunikációról vagy csak szórakozásról. Bár nem csak én rendelkezem ilyen tapasztalattal, de így is inkább személyes gnózisnak számít ez a gondolat, mivel forrással alátámasztani lehetetlen, közösségileg pedig nem teljes körűen elfogadott, a legjobb tudásom szerint.

A harmadik tétel pedig még szorosabban kapcsolódik Loki lényéhez és a Sky-traveler aspektusához. Már említettem, hogy Loki levegős aspektusa számomra legerősebben a felszálló ködben ölt testet, így minden ködös kirándulást neki ajánlok vagy csak szimplán csodálva nézem ezt a természeti jelenséget. Ami viszont ennél még inkább ösztönösebben jött a számomra, az Loki védnöksége a légi utazás során. Az első repülő utamon szinte fogta a kezemet a felszálláskor és tudtam, hogy biztonságos repülőútra számíthatok, az Ő jóvoltából.


A kihívás eredeti (angol) verzióját itt találjátok meg: The Lefthander's Path blog

A bejegyzés trackback címe:

https://thelearningwitch.blog.hu/api/trackback/id/tr10017890513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása