A fonál elvágása
2020. október 12. írta: Nadalien

A fonál elvágása

Cord Cutting Ritual

kelly-sikkema-e8h76ny1v6q-unsplash.jpg

Mire használd?

Az elmélet az, hogy amikor két ember együtt van, akkor az energiáik is összekapcsolódnak. Alapvetően szakítás után az exekkel való érzelmi és energetikus kapcsolat megszüntetésére használható; energetikus vagy akár szakrális megtisztulásra; elengedéshez, gyógyuláshoz, továbblépéshez. Fontos megemlíteni, hogy ez NEM ártó mágia! A fonal elvágásávak nem akarunk rosszat, hanem azt, hogy újra két független egész legyünk, és mindkét fél felgyógyulhasson a kapcsolatból, szakításból. Egyesek szerint családtagokkal, barátokkal is meg lehet tenni, mert nem árt a pozitív energiakapcsolatnak, csak a negatívakat szüntetni meg. DE boszorkányok nem ajánlják jól működő kapcsolat esetén. Összességében tehát tégy belátásod szerint, ha szükséges használd ezt a rituálét. A boszorkány útjához tartozik, hogy el tudja dönteni, mire van szüksége az adott szituációban.

Hogyan használd?

A rituálé időpontjához a csökkenő hold fázisa a legideálisabb, de nem feltétel hozzá. Alakíts ki egy megszentelt teret (sacred space) a szokásos módodon: gyertya, füstölő, meditáció, spirituális segítők hívása, stb. A rituálét akár egyszerű vizualizációval is el lehet végezni:

Meditatív állapotban képzeld el az összekötő fonalat kettőtök között. Gondolj az érzésekre, a személyre, akitől szabadulni akarsz majd képzeld el, ahogyan mindketten meggyógyultok. Vágd el vagy kérd meg a segítőidet, hogy vágják el neked a fonalat.

A kézzel fogható megoldás azonban mindig hatásosabb. Erre két példát hoztam, amiket az intuíciód alapján és ahogyan a szituáció megkívánja, nyugodtan lehet kombinálni, kiegészíteni, módosítani.

Lehetséges hozzávalók:

  • megszentelt tér (sacred space)
  • fonál (fekete)  - erőteljesebb, ha a hossza a 9 valamely többszöröse
  • gyertya (fekete vagy felöltöztetett)
  • fűszerek, olajok a felöltöztetéshez
  • papír, fotó, toll
  • vágóeszköz
  • tűzálló edény

1. módszer

Nyisd ki az ablakokat, ajtókat (ha lehetséges), hogy kiengedd a meglévő és keletkező negatív energiákat. Alakítsd ki a megszentelt teret. Gyújts gyertyát és összpontosíts; fókuszálj arra, amit el akarsz engedni az életedből; fogalmazd meg a szándékaidat. Amikor készen állsz, kösd össze a lábaidat és mondd: "Ez az, ami megakadályoz, hogy előre haladjak az utamon!" Kösd össze a csuklóidat is és mondd: "Ez az, ami visszatart, hogy megkapjam mindazt, amit kértem!" Meditálj a múlt toxikus kapcsolatain és engedd, hogy a fonál magába szívja ezeket az energiákat. Amikor készen állsz vágd el a fonalat a csuklódon, majd a lábadon, és közben ezt mondhatod: "Feloldom, ami lekötöz. Követelem, ami az enyém. Fényben és szabadságban haladok előre. Úgy legyen!" Égesd el a fonalat és ásd el messze az otthonodtól VAGY teljesen égesd hamuvá és húzd le a vécén.

2. módszer

Alakítsd ki a megszentelt teredet. Ha vannak különálló képeid, használhatod azt is, de elég két darab papír, amikre külön-külön felírod a saját és a másik fél nevét. Csavard fel ezeket és a fonál két végére kösd fel őket. Fókuszáld az érzelmeidet és vizualizáld, ahogyan elvágod az energetikus köteléket kettőtök között. Egy ollóval vagy késsel vágd el a fonalat a közepén.
Ha több erőt adnál bele, használj gyertyát, hogy a lángjával szakítsd meg a fonalat. A gyertya szimbolizálja az erődet, a gyógyulásodat és a teljességedet - véshetsz bele szimbólumokat és felöltöztetheted a megfelelő olajokkal, fűszerekkel. Amíg ég a gyertya, lásd magad egésznek,egészségesnek, lásd a szívedet gyógyultnak. A fonál két felét egymástól jó távol ásd el vagy égesd el teljesen és hagyd, hogy a szél szétfújja a hamvakat. A gyertyát teljesen égesd végig, hogy támogassa a gyógyulásodat.

kotagauni-srinivas-00esf9v4myi-unsplash.jpg

Források:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thelearningwitch.blog.hu/api/trackback/id/tr8616176640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása