Halak Telihold
2020. szeptember 02. írta: Nadalien

Halak Telihold

Tarot Üzenet

× A gondoskodó Anya beteljesíti az Álmaidat ×
De valóban a tieid ezek az álmok? Valóban ezek azok az álmok, amiket megkívánsz valósítani? Találd meg helyette a függőségeidet és rossz szokásaidat és gondolkozz el rajtuk. A rossz szokásaid megváltoztatásával az egész Világodat is meg tudod változtatni. Ne félj kilépni a komfortzónádból, hogy megtaláld azt a Mentort, akire szükséged lehet az utadon.

Ebben az időszakban a kívánságaid tele vannak érzelmekkel és valóban eljutnak a felsőbb erőkhöz. Azonban vigyázz, nehogy túlvállald magad. Nem minden kívánságot lehet azonnal valóra váltani, ahogyan nem fogsz minden kérdésre választ kapni, amíg nem vagy rá teljesen felkészülve.

A bejegyzés trackback címe:

https://thelearningwitch.blog.hu/api/trackback/id/tr3216186478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

debreceni73 2023.08.07. 12:39:13

Gratulálni szeretnék! Én most találkoztam ezzel az oldallal, de nagyon szuper. Köszönöm azt a sok-sok információt, és azt a sok munkát, amit ebbe az oldalba beleraktál.

Nadalien 2023.08.22. 16:33:18

@debreceni73: Örülök, hogy ennyi információt átadhattam. Remélem találni fogsz még neked való cikket az oldalon, mégha jócskán meg is ritkultak a frissítések.
süti beállítások módosítása