23. Nap: Hogyan segít Loki?
2022. július 26. írta: Nadalien

23. Nap: Hogyan segít Loki?

30 Nap Odaadás Lokiért

Lokinak való igazi elköteleződésem az életem egyik legkaotikusabb időszakában történt. Utolsó félév az egyetemen, összeköltözés a barátommal, és ha ez még nem lenne elég, akkor ütött be igazán a Covid és az első lezárások.

Igen, azok közé tartozom, akik a Covid-lezárások alatt kezdtek el komolyabban foglalkozni boszorkánysággal és spiritualitással, aminek egyrészt a bezártság is oka volt, de valójában pont ekkor sikerült egy olyan társaságba keverednem, akik előtt fel mertem vállalni, hogy komolyabban is foglalkoztatnak az okkult tudományok, és akikkel osztozhattam is ezen az érdeklődési körömön.

Loki abban segített, hogy el tudjam fogadni a bizonytalanságot, és a káosz építő és előremozdító szerepét az életemben. Másik nagy segítsége pedig a Sígynhez való elvezetésem volt. Egyébként mások is be szoktak számolni arról, hogy Loki azért környékezte meg őket, hogy valamelyik másik istenséghez vezesse el az illetőt.


Kép: The Man with the Tattered Smile by Sceith-A

A kihívás eredeti (angol) verzióját itt találjátok meg: The Lefthander's Path blog

A bejegyzés trackback címe:

https://thelearningwitch.blog.hu/api/trackback/id/tr9017890483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása